Ekkolodd til båt - med lengre energipuls

Jobber du som fisker?
Ønsker du effektivt og godt fiske?

SEIWA CHIRP er velkjent for å være ekkoloddet som har lengre energipuls enn normale ekkolodd til båter. For deg som bruker betyr dette flere fordeler da ekkoloddet har større evne til å trekke mål fra bakgrunnsøylen. Du kan også forvente solid bunnsporing ved høyere hastigheter, selv på dypt vann. I tillegg får du HD-oppløsning og mål-definisjon.

For å tilby den beste kombinasjonen av dybde og detaljer, kan SEIWA CHIRP ekkoloddet sende på et vidt frekvensområde, fra 40 til 210 kHz.

Vi bistår proffmarkedet med moderne og praktiske ekkolodd til båter og som passer utmerket for fiskeri, oppdrett og offshore. Vi har tilsvarende filosofi som SEIWA og hvor vi stiller høye krav til våre produkter. For deg betyr dette solid kvalitetsprodukter som gir deg det lille ekstra. Vi ønsker å skape en enklere hverdag for fagfolk med høy yrkesstolthet.

Du kan trygt ta kontakt med oss i Fastrack AS for mer informasjon om våre ekkolodd til båt fra SEIWA. Hos oss vil du blitt møtt av serviceinnstilte, fagkyndige og blide medarbeidere.

Andre artikler

AIS-båt søk

LEs mer

AIS- produkter for arbeider med fisk

LEs mer

AIS kartplotter

LEs mer