AIS- produkter for arbeider med fisk

Rett arbeidsutstyr er viktig for fagfolk som jobber med fisk, enten det gjelder å effektivisere det daglige arbeidet, men også i forhold til sikkerheten som kreves for arbeid på dypt vann.

Hos oss finner du AIS- produkter som egner seg for fangst av fisk i havet. Siden vår oppstart har vi fokusert på kvalitet. Dette har medført til at vi i dag betraktes som spesialister innen navigasjons-, søke-, merke-, og nødutstyr for fiskeri og oppdrett.

Explorer 23 / Explorer 23 WiFi

En robust kartplotter og multifunksjonsenhet i blackbox design, spesielt utviklet for fiskere. En videreutvikling av trolig verdens mest solgte navigasjons betjeningsenheter (MK-II Explorer og Explorer3).

A193 - vmsTRACK

En komplett bærbar AIS sender med integrert GPS- og VHF- antenne. Passer perfekt til Leppefisk fiskere, rorbuer, utleiebåter, småbåter, kajakker/kano, joller, RIB, vannscootere, vindsurfer/kite, m.m

Nise-pinger for deg som fisker med garn

Signalet fungerer som en alarm som varsler nisene om tilstedeværelsen av pingeren og fiskegarn. Pingeren er designet, testet og produsert i samarbeid med ledende amerikanske marine pattedyrbiologer, for å på best mulig måte kunne møte de tøffe forholdene som utspiller seg under fiske i Norge.

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre AIS-produkter for fisking.

Andre artikler

AIS-båt søk

LEs mer

AIS kartplotter

LEs mer

AIS- produkter beregnet for Norge

LEs mer