AIS kartplotter

Ønsker du en AIS kartplotter sammensatt av de beste komponentene og instrumentene fra de mest anerkjente produsentene verden rundt og av ypperste kvalitet?

I vår nettbutikk finner du AIS kartplotter fra anerkjente Seiwa. Bedriften har gjennom flere tiår sørget for innovative og smarte løsninger innen navigasjonssystemer for fartøy hovedsakelig rettet mot fiskeri, oppdrett og offshore, men har også forhandlere innenfor lystbåtsegmentet.

Explorer 23 - AIS kart for fiskere

Explorer 23 er AIS-kartplotteren spesielt utviklet for fiskere og passer utmerket for deg som har behov for en robust kartplotter med smarte funksjoner og praktisk design.

Elektroniske kart

Vi tilbyr elektroniske kart fra velkjente C-Map og Navionics. Kartene har gjennom de siste 10 årene vunnet flere NMEA priser hver seg for beste elektroniske sjøkart. Kartene har et klart og godt "design" som viser detaljnivåer, nøyaktigheter og oppløsning på en veldig tilfredsstillende måte.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon vedrørende våre innovative AIS kartplottere og kart for små og store fartøy på sjøen!

Andre artikler

AIS-båt søk

LEs mer

AIS- produkter for arbeider med fisk

LEs mer

AIS- produkter beregnet for Norge

LEs mer