Våre merker

Seiwa

Seiwa

SEIWA har i alle år vært kjent for sin kvalitet og dens enkle betjening av instrumenter. Sammen med et innovativt design, vanntette kapslinger, og et stort brukergrensesnitt, har til sammen gjort SEIWA til det naturlige valget for den norske fiskeflåte.

Les mer
Future Oceans

Future Oceans

Future Oceans - verdens mest anerkjente produsent av akustisk pingere - "det naturlige valget ved bruk av akustiske pingere".

Les mer
Besto redningsvester

Besto redningsvester

Med Besto redningsvester er du og din familie forberedt på uforutsette hendelser i og nær vannet - BeSafe!

Les mer
Weatherdock

Weatherdock

Weatherdock AG er en av Tysklands fremste produsent av moderne AIS systemer, og all utvikling og produksjon skjer i Tyskland for å sikre optimal kvalitet.

Les mer
Fastrack Monitor

Fastrack Monitor

Fastrack monitor er en serie marine monitorer som er produsert og tilpasset for de tøffe arbeidsforholdene som man finner om bord på sjark og i arbeidsbåter.

Les mer
Kart

Kart

Kartdataene fra begge produsentene leses ut fra en SD-Micro brikke som settes inn i det gjeldende SEIWA produktet.

Les mer
Airmar

Airmar

AIRMAR er et verdensledende merkenavn som produsent av svingere, temperatur- og hastighetssensorer for de aller fleste kartplotter- og ekkolodd merker. Eks. Raymarine, Garmin, Simrad, SEIWA…

Les mer
Navicom

Navicom

Fastmontert eller håndholdt VHF? De leverer et komplett utvalg fra grunnleggende enheter, til de mer sofistikerte (AIS, DSC, Blåtann, MOB, etc.).

Les mer

Har du noen spørsmål?

Vi er alltid tilgjengelig og svarer våre kunder innen kort tid.