HjemVåre merker

Future Oceans

Gå til produkter

Informasjon

Logo

Future Oceans - verdens mest anerkjente produsent av akustisk pingere - "det naturlige valget ved bruk av akustiske pingere".

Future Oceans har laget pingere siden 1999, og i dag selges pingerne deres til over 40 land og de brukes av titusenvis av fiskere over hele verden.

Som mange virksomheter begynte Future Oceans som en ide i en liten garasje (i California). William “Walt” Walters og Stan Pleskunas tok ideen fra tegnebrettet til design. De første tusen pingerne ble møysommelig satt sammen for hånd, over en periode på tre år.

I 2008 kjøpte James Turner selskapet og fortsatte utviklingen av virksomheten fra Sunshine Coast i Queensland, Australia. Walt og Stan er fortsatt aktivt involvert i den pågående utformingen og konstruksjonen av pingerne.

Med over 20 års erfaring fortsetter Future Oceans å være verdensledende innen pinger design og produksjon, og er å se på som nummer 1 da ingen kan sammenlignes når det kommer til kvalitet, funksjonalitet og pris.

I dag er Future Oceans direkte involvert i flere prosjekter i mange land, men vet at det fortsatt er en lang vei å gå for å sikre hvalbestanders langsiktige overlevelse.

Deres viktigste oppdrag er å beskytte alt marint dyreliv. «Å skape verdier viktig, men kun for å støtte «oppdraget»». Den største belønningen er å se resultater. 

Future Oceans ser på seg som forskjellige fra de fleste andre organisasjoner som er dedikert til å beskytte livet i havet. Da de ikke er en ideell organisasjon, men et profittfirma som ble etablert som en sosial virksomhet, en sosial virksomhet som forpliktet å investere 100% av fortjenesten tilbake til virksomheten.

Future Oceans har en sentral rolle i utfordringen med å redusere bifangst av hvaler. De jobber og deler sine erfaringer med organisasjoner som;

  • Regjeringer
  • Offentlige forskningsinstitusjoner
  • Private forskningsinstitusjoner
  • Miljøfrie organisasjoner
  • Fiskeforeninger
  • Individuelle fiskere
  • Offentligheten

Interessenter fra hele verden er avhengige av samt stoler på at de leverer informasjon om pinger-teknologi, og om vitenskapelige studier som involverer bruk av pingere.

Future Oceans har per i dag et av de største online forskningsbiblioteket for hvalfangst / bifangst i verden. Deres forskningsressurser er gratis å laste ned og er tilgjengelig for alle som har interesse for dette globale problemet. De oppfordrer forskere til å dele og bidra til forskningsstudier for å komplimentere biblioteket. Alle henvendelser ønskes velkommen, for å bedre forstå vitenskapen rundt bifangst og pinger-teknologien.

Man kan kontakte Future Oceans via mail (contact@futureoceans.com) for mer informasjon om biblioteket, samt vedrørende tidligere, nåværende og fremtidige pinger-studier, forskning og ellers generelle spørsmål.

Klikk her for mer informasjon om Future Oceans.

Klikk her for å få tilgang til Future Oceans bibliotek.

Fastrack AS er norsk importør av Future Oceans sine pingere, og distribusjon vil skje via deres forhandlere som er spredt langs hele Norges kyst.

Produkter

Akustisk nise pinger

Akustisk nise pinger

Den 60kHz-120kHz nise pingeren fungerer ved å avgi et signal som er i det beste høreområdet for niser.

Les mer
Akustiske pingere

Akustiske pingere

5. generasjons akustiske nise-pinger fra Future Oceans.

Les mer