Informasjon

Logo

SEIWA har i alle år vært kjent for sin kvalitet og dens enkle betjening av instrumenter. Sammen med et innovativt design, vanntette kapslinger, og et stort brukergrensesnitt, har til sammen gjort SEIWA til det naturlige valget for den norske fiskeflåte.

SEIWA spesialiserer seg på produksjon av navigasjonssystemer av høy kvalitet.

Etter 3 tiår med ekspertise innen marine GPS -systemer har de blitt et referansepunkt for sine kunder og sluttbrukere.

For å kunne tilby et komplett maritimt elektronikksystem, velger de kun det beste innen komponenter og instrumentene fra de mest spesialiserte selskapene over hele verden.

På denne måten er deres fokus konstant på å forbedre kartplottere sine med nye integrasjoner, brukervennlige programvareoppdateringer og nye apper som utvider mulighetene.

Deres kundeservice gir rask og effektiv support, og de mener selv at de kan fikse alt.

Made in Italy

  • SEIWA sine produkter blir produsert i Italia, i det toskanske nautiske distriktet hvor lidenskapen er stor etter mer enn tre tiår med kunnskap innen marin elektronikk og kartleggingssystemer.

Designet for profesjonelle

  • SEIWA sine produkter er designet for å møte de spesifikke behovene som stilles av maritimt fagfolk, for å kunne jobbe under tøffe forhold og for å bli håndtert med arbeidshansker. Enhetene deres er klassifisert IPX6 vanntett.

Bygget for å vare

  • SEIWA’s filosofi er å tilby produkter som ikke eldes.
  • Med evigvarende maskinvare og en programvare i stadig utvikling, er det vanskelig å finne noe konkurrerende produkt som er like holdbart.
  • SEIWA fungerer alltid «år etter år».

Like original som historien deres, så har de valgt å beholder produksjonen i Italia, deres valg om å «gå mot strømmen».

SEIWAs historie representerer et unntak i italiensk sammenheng: de siste 10 årene har de vært vitne til en massiv produksjonsflytting til Fjernøsten, i tillegg til den økende kinesiske investeringer i landet (over 15 milliarder euro investert siden 2000, noe som har gjort Italia til det tredje landet som mottok kinesisk kapital etter Storbritannia og Tyskland).

Derfor er SEIWA’s historie virkelig original: et merke født i Hong Kong, som ble standarden for den taiwanske fiskeflåten, deretter kjøpt av et italiensk firma. Kunnskapen til det italienske konsernet fusjonerte med forståelsen av det asiatiske markedet, og beholdt produksjon og programvareutvikling i Italia.

Siden den gang har SEIWA-merket blitt styrket i Europa og Asia, mens merket SI-TEX (eid av deres søsterselskap) er blitt konsolidert i USA. De to merkene dekker til sammen verdensmarkedet med et bredt spekter av marine elektronikkprodukter.

SEIWA’s forskning og utvikling fokuserer seg på GPS-kartplottere og multifunksjonelle enheter, mens SI-TEX har utvidet sine aktiviteter innen radarantenner, skjermer og AIS-instrumenter.

Fastrack AS er norsk importør og distributør av SEIWA sine produkter og bistår primært fiskerier, oppdrett og offshore. Siden vår oppstart har vi lojalt fulgt vår filosofi om å tilby produkter i ypperste kvalitet. I vårt sortiment finner du navigasjonsbetjeningsenheter, GPS antenne, radarantenne, Ekkoloddmodul og multifunksjonelle skjermer.

Vi er det naturlige valget for fagfolk som stiller høye krav til sine hjelpemidler på arbeider til sjøs.

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende SEIWA og deres produkter. Basert på dine behov kan vi komme med våre anbefalinger.

Produkter

Explorer 23 / Explorer 23 WiFi

Explorer 23 / Explorer 23 WiFi

En videreutvikling av trolig verdens mest solgte navigasjons betjeningsenheter (MK-II Explorer og Explorer3).

Les mer
SEIWA GPS antenne m/ 15m kabel

SEIWA GPS antenne m/ 15m kabel

En GPS antenne med høy forsterkning som bruker 50 interne korrelatorer for å gi den mest nøyaktige sporing og for å få raskere posisjonering.

Les mer
Seiwa Radar – MDS-12

Seiwa Radar – MDS-12

Med MDS-12 radarantennen integrert i navigasjonssystemet ditt, vil du sikre deg en trygg navigasjon selv ved overfylt farvann og under dårlige forhold.

Les mer
BBFF CHIRP Ekkoloddmodul

BBFF CHIRP Ekkoloddmodul

SW BBFF CHIRP gir en høyoppløselig visning av mål for et effektivt og godt fiske.

Les mer
SWx 900w

SWx 900w

9" multifunksjonell skjerm designet for å sette alle detaljer ut til fingerspissene.

Les mer
SWx 1200w

SWx 1200w

12" multifunksjonell skjerm designet for å sette alle detaljer ut til fingerspissene.

Les mer
Explorer 23

Explorer 23

En videreutvikling av trolig verdens mest solgte navigasjons betjeningsenheter (MK-II Explorer og Explorer3).

Les mer
SWx-serien

SWx-serien

SWx-serien er et multifunksjons marine kartplotter system, som er designet for å sette alle detaljer ut til fingertuppene.

Les mer
Seiwa Radar

Seiwa Radar

Med MDS-12 radarantennen integrert i navigasjonssystemet ditt, vil du sikre deg en trygg navigasjon selv ved overfylt farvann og under dårlige forhold.

Les mer
Ekkolodd

Ekkolodd

Avanserte ekkoloddfunksjoner for fiskeleting og bunnidentifikasjon med ADSP (advanced digital signal prosessing), A-Scope/real time, og alt du ellers forventer av et moderne dobbelfrekvent ekkolodd (50/200kHz).

Les mer
Seiwa GPS

Seiwa GPS

Seiwa GPS-antenne er en kompakt, nøyaktig og vanntett GPS antenne: 50 kanaler WAAS (Nord-Amerika), EGNOS (Europa), MSAS (Asia).

Les mer
Kart (Navionics og C-MAP)

Kart (Navionics og C-MAP)

Kartdataene fra begge produsentene leses ut fra en SD-Micro brikke som settes inn i det gjeldende SEIWA produktet.

Les mer
Svinger AIRMAR

Svinger AIRMAR

AIRMAR er et verdensledende merkenavn som produsent av svingere, temperatur- og hastighetssensorer for de aller fleste kartplotter- og ekkolodd merker. Eks. Raymarine, Garmin, Simrad, SEIWA…

Les mer