AIS-båt søk

Merking, sporing og søk etter personer og gjenstander er viktig for alle fartøy som ferdes på vann. Enhetene som produseres nå til dags er smarte og praktiske for fagfolk som forventer ypperste kvalitet i sitt daglige arbeid og sørger for både sikkerhet og effektive båt søk.

A21000 - easyPos´N´HOOK

Et sporingssystem som enkelt og raskt hjelper deg med søke- og finne tilbake til bøyer og objekter til havs. Din GPS posisjon sendes tilbake til båtens dedikerte AIS mottaker med "kryptert ID" via en lukket VHF frekvens som er utstedt av (Post & Teletilsynet) NKOM.

A167 - båt søk- og sporing

A167 er i praksis svært enkel da du fester enheten til gjenstandens som skal søkes etter, og kaster den til sjøs. En vanntablett løser ut enheten automatisk ved vannkontakt, og et lodd i bunnen sikrer at enheten flyter vannrett. easy AIRDrop flyter – og består av en topp og en bunn, som er ”strappet” sammen.

Vi kan også anbefale A174 - easyRX2 S for deg med behov for et AIS mottaker for lukket system.

Fastrack AS betraktes som spesialister på navigasjons-, søke-, merke-, og nødutstyr og samarbeider med anerkjente produsenter på verdensbasis og som har tilsvarende krav og filosofi om kvalitet som oss selv. Våre produkter egner seg for fiskerier, oppdrett og offshore, men vi har også flere gode forhandlere innenfor lystbåtsegmentet.

AIS- produkter fra Weatherdock

Weatherdock AG er en av Tysklands fremste produsent av moderne AIS-båt systemer, og all utvikling og produksjon skjer i Tyskland for å sikre optimal kvalitet. Bedriften er svært innovativ og utvikler stadig nye produkter innen AIS, PLB og AIS-SART, samt programmerbare sendere for å kunne finne og følge personer, båter, fiskeredskaper, og lignende.

Siden vår oppstart har vi lojalt arbeidet etter å levere AIS-båt produkter av ypperste kvalitet, overfor en kravstor kundegruppe. Vi skal gjøre hverdagen enkel for våre kunder og forhandlere, både når det gjelder salg, bruk og service. Derfor har vi etablert oss sentralt i Oslo.

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre AIS-enheter for diverse båt søk.

Benytt deg av telefon +47 22 35 60 00 eller epost: post@fastrack.no for å komme i kontakt med en av våre kyndige medarbeidere. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap rundt AIS slik at du kommer til rett produkt for nettopp dine behov!

Andre artikler

AIS- produkter for arbeider med fisk

LEs mer

AIS kartplotter

LEs mer

AIS- produkter beregnet for Norge

LEs mer