AIS-båt søk

Merking, sporing og søk etter personer og gjenstander er viktig for alle fartøy som ferdes på vann. Enhetene som produseres nå til dags er smarte og praktiske for fagfolk som forventer ypperste kvalitet i sitt daglige arbeid og sørger for både sikkerhet og effektive båt søk.

A21000 - easyPos´N´HOOK

Et sporingssystem som enkelt og raskt hjelper deg med søke- og finne tilbake til bøyer og objekter til havs. Din GPS posisjon sendes tilbake til båtens dedikerte AIS mottaker med "kryptert ID" via en lukket VHF frekvens som er utstedt av (Post & Teletilsynet) NKOM.

A167 - båt søk- og sporing

A167 er i praksis svært enkel da du fester enheten til gjenstandens som skal søkes etter, og kaster den til sjøs. En vanntablett løser ut enheten automatisk ved vannkontakt, og et lodd i bunnen sikrer at enheten flyter vannrett. easy AIRDrop flyter – og består av en topp og en bunn, som er ”strappet” sammen.

Vi kan også anbefale A174 - easyRX2 S for deg med behov for et AIS mottaker for lukket system.

Fastrack AS betraktes som spesialister på navigasjons-, søke-, merke-, og nødutstyr og samarbeider med anerkjente produsenter på verdensbasis og som har tilsvarende krav og filosofi om kvalitet som oss selv. Våre produkter egner seg for fiskerier, oppdrett og offshore, men vi har også flere gode forhandlere innenfor lystbåtsegmentet.

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre AIS-enheter for diverse båt søk.

Andre artikler

AIS- produkter for arbeider med fisk

LEs mer

AIS kartplotter

LEs mer

AIS- produkter beregnet for Norge

LEs mer