AIS- produkter beregnet for Norge

I korte trekk er AIS (Automatic Identification System) et tiltak for å styrke sjøsikkerheten og beredskapen i norske farvann. Ved siden av å overvåke skipstrafikken, avdekker AIS avvik i kombinasjon med at den gir myndighetene mulighet til å iverksette nødvendige tiltak raskere for å redusere risikoen for skipsulykker.

Hos oss i Fastrack AS finner du et rikelig utvalg av smarte enheter utstyrt med AIS og passer for fagfolk med behov for navigasjons-, søke-, merke-, og nødutstyr for ferdsel og arbeid på vann.

Siden vår oppstart har vi hatt et kontinuerlig fokus på kvalitet da AIS-produktene må fungere optimalt til enhver tid. For myndigheter gir AIS et kontinuerlig oppdatert og komplett trafikkbilde som danner et godt grunnlag for oppfølging fra sjøtrafikksentraltjenesten eller søk- og redningstjenester.

Hos oss finner du følgende AIS-produkter

  • Sporingssystemer
  • Navigasjons betjeningsenheter
  • AIS-mottakere
  • GPS antenne
  • Radarantenne
  • Ekkoloddmodul
  • Akustiske nise pinger
  • AIS-MOB

Vi er hovedsakelig rettet mot fiskeri, oppdrett og offshore, men har også flere gode forhandlere innenfor lystbåtsegmentet.

AIS- produkter i Norge fra Weatherdock

Weatherdock AG er en av Tysklands fremste produsent av moderne AIS- systemer, og all utvikling og produksjon skjer i Tyskland for å sikre optimal kvalitet. Bedriften er svært innovativ og utvikler stadig nye produkter innen AIS, PLB og AIS-SART, samt programmerbare sendere for å kunne finne og følge personer, båter, fiskeredskaper, og lignende.

Vi er det naturlige alternativet for deg som har behov for AIS-produkter av ypperste kvalitet. Vi har en målsetning om å gjøre hverdagen enkel for deg som kunde og forhandler - både når det gjelder salg, bruk og service. Derfor har vi etablert oss sentralt i Oslo.

Du kan trygt ta kontakt med oss for mer informasjon vedrørende våre AIS-produkter beregnet for Norge.

Vi er tilgjengelige på telefon 22 35 60 00

Og på epost: post@fastrack.no

Her vil du komme i kontakt med en kyndig medarbeider som kan veilede deg til de rette AIS- produktene for nettopp dine behov!

Andre artikler

AIS-båt søk

LEs mer

AIS- produkter for arbeider med fisk

LEs mer

AIS kartplotter

LEs mer